Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési feltételek a Tolki Shop webáruházban

Rövid összefoglaló:

– A termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre vagy csomagpontra.
– A megrendelés ellenértékét jelenleg kizárólag banki átutalással vagy utánvéttel, a kézbesítőnél vagy a csomagponton lehet kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.
– A csomagolási, szállítási és az utánvétet terhelő költségeket már a megrendelésnél felszámítjuk, így a webáruháztól kapott visszaigazoláson szereplő összegen felül a szállításnak egyéb díja nincs.

– A szállítási díj a megrendelt termékek számától függetlenül egységesen bruttó 1650 Ft (5%-os ÁFA tartalmú termékek megrendelése esetében), illetve 1995 Ft (27%-os ÁFA tartalmú termékek megrendelése esetében). Ez tartalmazza a csomagolás, az értékbiztosítás és az esetleges utánvét költségeit is.

– 40 000 forintos értékhatárt elérő rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Részletes szállítási és fizetési feltételek:

A Tolki Shop webáruházban megrendelt termékeket gondos, biztonságos csomagolásban, értékbiztosított küldeményként adjuk fel az Ön által megjelölt szállítási címre. A termék(ek)ről kiállított számlát minden esetben megtalálja a csomagban.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz!

A küldeményt a GLS futára kézbesíti a megadott címre vagy GLS csomagpontra. Jelenleg semmilyen más szállítási vagy átvételi lehetőség nincs.

Megrendelésének ellenértékét kizárólag banki átutalással vagy utánvéttel, a csomag átvételekor tudja kifizetni a GLS futárnál vagy csomagponti alkalmazottnál készpénzzel vagy bankkártyával.

Banki átutalás: A rendelés feldolgozásakor díjbekérőt küldünk. Kérjük, hogy a díjbekérőn szereplő összeget szíveskedjen bankszámlánkra átutalni, a közleménybe a rendelés sorszámát írja! A díjbekérő kiküldése nem automatikus, ezért időbe telik, köszönjük a türelmét!
Az összeg beérkezése után elkészítjük a számlát és küldjük Önnek a megvásárolt terméke(ke)t.

A szállítási és az utánvétért felszámított díjat a megrendelés leadásakor már hozzáadtuk a végösszeghez, ezért ezekért nem kell külön fizetnie. Amennyiben ingyenes szállítással kapja a csomagot, akkor a szállítási és utánvételi költség a megrendelésnél nem kerül hozzáadásra sem, ezért azt Önnek nem kell megfizetnie.
Ingyenes szállítás esetén a GLS felé a teljes szállítási és utánvételi költséget a Defiant Kft állja.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő vagy a csomagponton dolgozó alkalmazott előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3 munkanap. Az esetek döntő többségében azonban a megrendelt termék már a megrendelést követő 1-2 napon belül kiszállításra kerül!

A kiszállításra minden esetben a GLS Hungary üzletszabályzata vonatkozik!

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe