A Tolki elektronikus toll

A Tolki interaktív hangoskönyvek csak egy speciális elektronikus tollal használhatók. Ez a toll egy sokoldalú eszköz – nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, hanem más MP3 fájlokat is. Képes hangot felvenni és visszajátszani, segítségével akár saját “beszélő képeket” készíthetnek a gyerekek. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató, és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett.

Az elektronikus toll a mobiltelefonokhoz hasonlóan feltölthető akkumulátorral rendelkezik, a töltéséhez szükséges minden eszköz megtalálható a készletben. Használata egyszerű, a gyerekek pillanatok alatt megtanulják a kezelését, így egyedül is tudják hallgatni a könyveket.

Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden kiadványunkhoz tökéletesen megfelel. Valamennyi jelenlegi és később megjelenő könyvünk teljes hanganyagát pár kattintással le lehet tölteni honlapunkról, és ezután egyszerűen felmásolhatók a tollra. A toll részletes használati útmutatója nyomtatott változatban benne van minden Tolki készletben. 

A kiváló minőségű, innovatív elektronikus tollról bővebb információkat tartalmaz az alábbi használati útmutató.