A Tolki elektronikus toll

A Tolki interaktív hangoskönyvek csak egy speciális elektronikus tollal használhatók. Ez a toll egy sokoldalú eszköz – nem csak a könyvek hanganyagát tudja lejátszani, hanem más MP3 fájlokat is. Képes hangot felvenni és visszajátszani, segítségével akár saját „beszélő képeket” készíthetnek a gyerekek. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató, és 16 GB-os tárhelyének köszönhetően dalok vagy mesék is bőven férnek rá a Tolki könyvek komplett anyagai mellett.

Az elektronikus toll a mobiltelefonokhoz hasonlóan feltölthető akkumulátorral rendelkezik, a töltéséhez szükséges minden eszköz megtalálható a készletben. Használata egyszerű, a gyerekek pillanatok alatt megtanulják a kezelését, így egyedül is tudják hallgatni a könyveket.

Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden kiadványunkhoz tökéletesen megfelel. Valamennyi jelenlegi és később megjelenő könyvünk teljes hanganyagát pár kattintással le lehet tölteni honlapunkról, és ezután egyszerűen felmásolhatók a tollra. A toll részletes használati útmutatója nyomtatott változatban benne van minden Tolki készletben. 

A kiváló minőségű, innovatív elektronikus tollról bővebb információkat tartalmaz az alábbi használati útmutató.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.